Hirdetés

The Hobbit - Legolas visszatér!

|

Bár a könyvhöz még csak hozzám sem szagolhat Legolas karaktere, J.R.R. Tolkien mesterművétől némileg eltérve több régi szereplő mellett Peter Jackson Legolas-t is beleépíti a filmbe.

Hirdetés

Sok forrásból olvashattátok már a tegnapelőtti hírt, miszerint Legolas, alias Orlando Bloom aláírt a The Hobbit-ra és még tavaly év végén mi is pletykáltunk hasonlót, azonban úgy éreztem, hogy kicsit jobban utánajárok a dolognak. Nos, Elijah Wood (Frodó), Cate Blanchett (Galadriel), Hugo Weaving (Elrond) és az idősebb Bilbo (Ian Holm) mellett Orlando Bloom karaktere is olyan speciális személy, aki a The Hobbit (itthon a Babó) című könyvben nem fedezhető fel. Ennek ellenére Peter Jackson olyan atmoszférát teremtett meg a Gyűrűk Ura trilógiával, ami után bűn lett volna megtörni ezen varázst, ezért bár nem szerepelnek az alapműben mégis beleírják őket úgy a forgatókönyvbe, hogy kiegészítsék és ne ferdítsék el azt. A 3D-ben forgatott The Hobbit első része jövő év karácsonyán lesz a fa alatt, míg a fejezet folytatására 2013 karácsonyáig kell várnunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.