Hirdetés

The Hobbit - Orlando Bloom ismét Legolas?

|

Miután kiderült, hogy Sir Ian McKellen újra Gandalf lesz, Cate Blanchett pedig újra Galadriel, nagyon úgy tűnik, hogy a Peter Jackson rendezte The Hobbit-ban ismét esélyt kap Legolas.

Hirdetés

Természetesen ha a többi szereplő maradt az eredeti gárdából, ki más is játszhatná a tünde íjászt, mint Orlando Bloom? A friss pletykák szerint a színész nagyon közel áll hozzá, hogy nyélbe üssék az üzletet. Legolas feltűnése azért egy kicsit furcsa lenne, mivel a könyvben nem jelenik meg a karaktere, kizárólag apjáé. Mellette a régi csapatból visszatér Andy Serkis (Szméagol/Gollam) és Hugo Weaving (Elrond) is. A The Hobbit első része 3D-ben 2012 decemberében várható, a második 2013 decemberében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.