Hirdetés

The Hobbit - Stephen Fry a stábban

|

A zseniális angol humorista, író és színész (és még vagy ezer más), Stephen Fry csatlakozott Peter Jackson hívására a The Hobbit jelenleg sem gyenge minőségű felhozatalához.

Hirdetés

A szimpatikus úriemberről nem először hallhattok a CineStar hasábjain, ugyanis a Sherlock Holmes 2 kapcsán írtunk róla - ő alakítja Sherlock bátyját, Mycroft-ot. Fry azonban nem csak ezzel kapcsolatban nyilatkozhat az újságíróknak, Peter Jackson-nal tárgyalva aláírt a The Hobbit egy szerepére: ő lesz Lake-town (avagy Esgaroth) mestere. A remek hírt maga a rendező közölte minap Facebook oldalán, és az egekig dícsérte a színészt. Reméljük gyümölcsöző lesz a kapcsolatuk és egy remek The Hobbit filmet kapunk jövőre!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.