Hirdetés

The Hobbit - Tauriel, a szépséges

|

Peter Jackson és csapata mindent megtesznek, hogy a rajongóknak 100%-ig megfeleljenek, de némi kiegészítést azért eszközölnek Tolkien könyvéhez képest.

Hirdetés

Csupán éppen annyit, hogy több karakter jelen lehessen, hiszen az eredeti történetben sem szerepel minden olyan név, amit Peter Jackson hozzáadott tervezetéhez. Ennek köszönhetően új szereplővel bővült a jelenleg is forgatás alatt álló The Hobbit stábja: Tauriel néven kell keresnünk az elf hölgyet majd a történetben és Evangeline Lilly fogja alakítani. A szerepéről vagy felbukkanásáról nem esett szó, de a színésznő megnyugtatta a rajongókat, miszerint nincs miért aggódniuk: Peter Jackson nagyon jól átgondolt forgatókönyv szerint dolgozik és hűek a Tolkien műhöz is. A Hobbit első fele 2012. december 13-án kerül hazai forgalmazásba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.