Hirdetés

The Hobbit - Viggo Mortensen nem lesz benne

|

Annak ellenére, hogy az összes lehetséges régi karakter tiszteletét teszi a The Hobbit moziban, Viggo Morensen híres Aragorn-ja nem szerepel a stáblistában. Miért?

Hirdetés

Viggo Mortensen és a Vándor nagyban hozzájárult a Gyűrűk Ura trilógia sikeréhez, ezt jól tudja Peter Jackson is, és korábban még arról érkeztek információfoszlányok, hogy Aragorn a The Hobbit-ban is feltűnik (még ha a könyvben nem is szerepelt). Ennek ellenére Orlando Bloom, Cate Blanchett és Elijah Wood is aláírtak a filmre, de Mortensen még nem, a színész pedig egy interjúban elárulta, hogy valószínűleg már nem is fog bekerülni Aragorn karaktere. Aragorn a két történetet átvezető rövid részben bukkanhatott volna csak fel a The Hobbit-ban, nagyjából a sztori közepén találkozhatnánk vele egy nyúlfarknyi szerep erejéig. Hogy Peter Jackson időközben mennyire gondolja meg magát, még a jövő zenéje, de jellen álláspont szerint nem találkozunk a színésszel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.