Hirdetés

A Hihetetlen Család 2. szinkronmunkálatai elkezdődtek

|

Na persze nem a magyar változatnak, hanem az eredeti verziónak.

Hirdetés

A 2004-es A Hihetetlen Család kétség kívül a Pixar legjobb filmjei közt foglal helyet, Brad Bird rendező pedig a mennybe is menetelt érte, Oscar-díj lett a jutalma. Érdekes mód viszont pont ez a mese klasszikus nem kapott folytatást, ami a szuperhős trendek felerősödése közepette különösen furcsának hathat. Szerencsére készül a folytatás, és erre az egyik visszatérő szereplő orgánuma emlékeztetett minket.

Hirdetés

Az első rész fontosabb szereplői garantáltan visszatérnek - legalábbis a felnőttek biztosan - mint Craig T. nelson (Mr. Irdatlan), vagy Holly Hunter (Mrs. Irdatlan), most pedig a Fridzsiment megszólaltató, a coolség földi pápájaként elhíresült, és a James Franco-t lassan selfie-ben kenterbe verő Samuel L. Jackson posztolt egy képet, miszerint a film szinkronmunkálatai megkezdődtek.

It's about to go down... First recording session for.... INCREDIBLES 2!!!!

Samuel L Jackson (@samuelljackson) által közzétett fénykép,

Ezzel persze le is tisztázódott, hogy az animációs mozi folytatásának a munkálatai még nagyon az elején tartanak, hiszen 2019. júniusában tér vissza a szuperhőscsalád, az esztendő után pedig - ha minden igaz - a Pixar leáll a folytatásokkal. Mi mindenesetre már epedve várjuk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.