Hirdetés

Arnold Schwarzenegger és Jackie Chan egymásnak feszül a The Iron Mask előzetesében

|

A mozgóképes ízelítő magáért beszél.

Hirdetés

A The Iron Mask egy 2014-es kalandfilm második része, melynek kínai premierje tavaly augusztusban, orosz bemutatója szeptemberben volt. Az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban azonban csak áprilisban debütál, ennek kapcsán jelent meg egy nemzetközi előzetes, amiben Jackie Chan összeméri az erejét az osztrák tölggyel. 

Hirdetés

A kínai-orosz koprodukcióban készült, tipikus utazós fantasy-kalandfilmet nehéz lehet hová tenni az előzmények ismerete nélkül, és az sem véletlen, hogy bár a fentebb említett két világsztár csupán kevéssé fontos mellékszereplők lesznek a filmben, az előzetest velük próbálják eladni. Mindenesetre a 18. században játszódó történet főszereplője egy Jonathan Green nevű térképész Jason Flemyng alakításában, aki Nagy Péter cártól kap megbízást, hogy térképezze fel az Orosz Birodalom távol-keleti részét.

Az angol nyelvterületen The Iron Mask néven futó produkció már csak az alábbi ízelítővel is megfizethetetlen élményt nyújthat az ilyen jellegű filmek kedvelőinek, amiben Schwarzenegger és Chan mellett feltűnik Charles Dance és nemrég elhunyt Rutger Hauer is. Magyar bemutatóról egyelőre nincs semmilyen információ. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.