Hirdetés

The Keep - Peter Weir gótikus thrillere

|

Korunk egyik legnagyobb rendezője, a hat Oscar-díjra jelölt Peter Weir (Truman Show, Holt költők társasága, Kapitány és katona) a Pulitzer-díjas Jennifer Egan 2006-os bestselleréből forgat filmet, a The Keep-ből.

Hirdetés

A The Keep gótikus világban játszódó története két unokatestvérről szól, akiknek múltját gyerekkori traumák határozzák meg. Alternatív menedékként Kelet-Európában egy középkori szellemjárta kastélyban rejtőzködnek, ahol elzárva a külvilágtól szembenézhetnek a 20 évvel korábbi félelmeikkel. A 2011-ben az A Visit from the Goon Squad című regényéért Pulitzer-díjat elnyerő Jennifer Egan 2006-os könyve a díj kiosztása után lett elismert darab: a bestsellerek közé került, s a New York Times is feltette az ajánlott könyvek listájára. A Weir saját forgatókönyvéből készülő filmet jövő tavasszal kezdik el forgatni Európában, majd Ausztráliában.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.