Hirdetés

The Lady in the Van trailer - Maggie Smith ismét zseniális

|

Hirdetés

A Harry Potter filmek McGalagonya, az Oscar-díjas Maggie Smith, aki évtizedek óta ugyanúgy néz ki most a The Lady in the Van adaptációban bizonyítja a tehetségét. Egy Mary Shepherd nevű öreg hölgyet alakít, aki egy ütött-kopott furgonban élt 15 évig egy író, Alan Bennett (Alex Jennings) háza előtt. Smith korábban már rádióban (2009-ben) és a színpadon (1999-ben) is eljátszotta a karaktert, így a vérében van a szerep, de a biztonság kedvéért olyan színészek is csatlakoznak hozzá, mint Dominic Cooper és Jim Broadbent. Íme az első trailer: https://www.youtube.com/watch?v=nGiyqVBxndU A The Lady in the Van-t Nicholas Hytner (A salemi boszorkányok, Rivaldafényben) rendezte és várhatóan novemberben jelenik meg külföldön. Szívből reméljük, hogy valamelyik forgalmazó felfigyel majd rá. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.