Hirdetés

The Last of Us-tévésorozatot tervez az HBO, méghozzá a Csernobil alkotójával

|

Craig Mazin és Neil Druckmann együtt készítik el az adaptációt.

Hirdetés

A Naughty Dog fejlesztésében megjelent The Last of Us túlélőhorror a számottevő kritikai elismerés mellett magáénak tudhatja a 2013-as év videójátékos szempontból legnagyobb nyitóhetét, és az idén érkező második része kétségkívül az egyik legvártabb cím a játékosközösségben. Már régóta spekulálnak arról, hogy Joel és a fiatal Ellie története más médiumban is megelevenedhet, azonban ennek ellenére is derült égből villámcsapásként érkezett a The Hollywood Reporter jelentése az HBO tévésorozatos terveiről.

Hirdetés

Az eredeti bejelentés alapján az HBO The Last of Us-szériát tervez az utóbbi évek egyik legnézettebb minisorozata, a Csernobil készítőjével, Craig Mazinnel, aki ráadásul a játékok írójával és kreatív vezetőjével, Neil Druckmann-nel közösen adaptálja a hatalmas sikerű videójátékot - ami még inkább bizakodásra adhat okot, hiszen a játék alkotójának szoros közreműködése egyáltalán nem bevett szokás az ilyen típusú feldolgozásoknál.

Az HBO, a Sony Pictures Television és a nemrég alapított PlayStation Productions gyártják majd a szériát, utóbbi áll a hányatott sorsú, de most már végre megvalósulni látszó Uncharted filmváltozata mögött is. A történet állítólag a 2013-ban megjelent első játék cselekményét fogja feldolgozni, ugyanakkor azt érdemes szem előtt tartani, hogy a fejlesztés még csak most vette kezdetét, teljes évadberendelést egyelőre nem kapott a sorozat.

Ti mit szóltok ezekhez a hírekhez? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.