Hirdetés

The Last Stand - Schwarzenegger a forgatáson

|

Kikerült a legelső kép a The Last Stand című akciófilm forgatásáról, amelyben Schwarzenegger szeretne visszatérni a filmezés világába, reméljük sikerül is neki.

Hirdetés

A The Last Stand-ot a napokban kezdték el forgatni Új-Mexikóban, a helyszínen kapták lencsevégre a fent látható, spontán összeálló kis stábot, köztük ott láthatod Schwarzenegger-t, Johnny Knoxville-t, Luis Guzmán-t és Jaimie Alexander-t. A stábban egyébként még ott lesz Forest Whitaker és Peter Stormare is. A rendezést Kim Jee-woon vállalta magára, a sztori középpontjában pedig egy drog kartell vezetője áll, aki a mexikói határ felé menekül, de balszerencséjére összefut a sheriff-fel, akit Arnold játszik majd. Megjelenés: 2013. január 18.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.