Hirdetés

The Last Stand - Schwarzenegger és a western

|

Az osztrák tölgy magánéleti ügyei miatt egy időre nem kívánt részt venni a filmvilág ténykedéseiben, de rengeteg projektje mellett most maga a stúdió rendelte hozzá egyhez.

Hirdetés

A Kim Ji-Woon (I saw the devil) által készítendő The Last Stand-ról egyelőre annyi tudunk, hogy akció-western keverék lesz, amiben egy drog kartell vezetője a mexikói határ felé menekül, de balszerencséjére összefut a sheriff-fel, akit Arnold játszik majd. Hogy a goovernator többi projektjével mi lesz, azt jelenleg frusztráló homály fedi, de a The Last Stand forgatása minden jelek szerint szeptemberben megkezdődhet, ha igazak a pletykák, akkor 30 millió dolcsiból.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.