Hirdetés

The Last Voyage of Demeter - Drakula koporsóját szállítják

|

David Slade, az Alkonyat - Napfogyatkozás rendezője szállíthatja nekünk a The Last Voyage of Demeter című horrort, amelyben Drakula koporsója kapja a legfőbb szerepet.

Hirdetés

A Phoenix Pictures tárgyalásai remekül haladnak Slade-del, nagy esély van rá, hogy valóban ő állhat a projekt mögé. A sztori a Demeter névre hallgató hajó útját kíséri végig, amin Drakula koporsóját szállítják Londonba, de út közben kísérteties módon az összes matróz meghal, egyedül maga Drakula éri el a célt. A forgatókönyvet Bragi F. Schut jegyezte, akinek legutóbbi munkáját épp január végén mutatták be Boszorkányvadászat néven, Nicolas Cage-el. A stábra eleddig Noomi Rapace és Ben Kingsley szerződött le, de még nem tisztázódott le pontosan, hogy kit is alakítanak majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.