Hirdetés

The Last Witch Hunter – 2 új kép érkezett

|

Hirdetés

Idén ősszel érkezik Vin Diesel új filmje, Az utolsó boszorkányvadász (The Last Witch Hunter), melyhez a Lionsgate (hogy a Comic-Con keretén belül is promózza egy kicsit a közelgő filmjét) kiadott 2 posztert is a filmhez, melyen a főszereplő karakter, Kaulder (Vin Diesel) 2 verziója vehető szemügyre: Míg az egyiken a rég kor harcosa látható,  addig a másikon már a jelenben élő, halhatatlan szerepel. A történet szerint a boszorkányvadászok és a természetfeletti lények évezredeken át hadakoztak egymással, és  még ma is köztünk élnek. Kauldert (Vin Diesel), aki nagy hírnevet szerzett magának azzal, hogy boszorkánykirálynők sokaságát gyilkolta le, egyik sikeres vadászata után áldozata megátkozza őt az örök élettel. Évszázadokkal később Kaulder egyedüliként harcol a boszorkányok ellen, mikor régi ellensége is visszatér halottaiból, hogy bosszút álljon nem csak rajta, de az egész emberiségen is. A filmben feltűnik még Elijah Wood, Rose Leslie, Ólafur Darri Ólafsson, Julie Engelbrecht és Michael Caine. Az utolsó boszorkányvadász Breck Eisner rendezésében október 23.-án kerül a mozikba Amerikában. Az itthoni bemutatóról egyenlőre még nincs hír, de körülbelül ugyanerre az időpontra tehető. Mit gondoltok, Vin Diesel megállja majd a helyét boszorkányvadászként is?

the-last-witch-hunter-movie-poster
the-last-witch-hunter-poster-vin-diesel
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.