Hirdetés

The Last Witch Hunter - A Mielőtt meghaltam írójának kezében

|

Bizony, a nemrég megjelent dráma forgatókönyvírója, Melisa Wallack tolla fogja meghatározni egy boszorkányos-Vin Dieseles-járványkitöréses film eseményeit.

Hirdetés

Az Oscar-díjra jelölt író, Melisa Wallack elfogadta a Summit Entetrainment felkérését és így ő írja majd meg a The Last Witch Hunter script-jét, ami első elmondások szerint egy természetfeletti elemekkel megtűzdelt thriller lesz és Vin Diesel kapja majd a főszerepet. Korábban Cory Goodman (A pap, Apollo 18) és D.W. Harper (Boszorkányvadászok) dolgozott a történeten, ami egy halhatatlan boszorkányvadászról szól (ez lesz Diesel), aki összeáll egy korábbi ellenségével -egy boszorkánnyal-hogy megállítsanak egy boszorkánybandát, akik épp New York-ra akarnak engedni egy durva járványt. A rendezést Breck Eisner (A tébolyultak) vállalta magára, míg Mark Canton, Bernie Goldmann és Vin Diesel producerkedik. Az executive producerek Tom Rosenberg, Gary Lucchesi és Eric Reid. Egyelőre nem tudni, hogy mikor kezdik a forgatást, de múlt hónapban Diesel kirakott egy artwork-öt a Facebook falára és mivel a megjelenési dátum 2014-re szól, ezért jobb, ha csipkedik magukat. Bár abból eddig nem sok jó származott a filmek világában...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.