Hirdetés

The LEGO Batman Movie - Újabb karakter szinkronját ismertük meg

|

Hirdetés

A Warner Bros. több területen is nagy erőkkel bővíti a LEGO univerzumot, filmes fronton például a LEGO kaland indított el mindent, a jövőben pedig számíthatunk a folytatásra, egy Ninjago adaptációra, a The Billion Brick Race című spin-offra és a kockásított Denevérember önálló kalandjára, a LEGO Batman filmre, amelyről kiderült egy-két új részlet is. A sorban az első a The LEGO Batman Movie lesz, amely rendezéséért Chris McKay (Robot Chicken, A LEGO kaland) felel, Seth Grahame-Smith (RJ Berger - Hard kor, Abraham Lincoln, a vámpírvadász, Büszkeség és balítélet, meg a zombik) a forgatókönyvet készítette, a produceri feladatokat pedig a franchise sorsát egyengető Phil Lord és Chris Miller látják el. A történetről egyelőre annyit tudunk, hogy megismerjük majd Batman vidámabb oldalát is, viszont ami fontosabb, hogy a karakter szinkronhangját ismételten a zseniális Will Arnett szolgáltatja majd (a magyar verzióban Fekete Ernő hozta fenomenálisan a figurát).

daredevil_horizontal-5characters_us-maind
Arnetten kívül felbukkan majd Joker is Zach Galifianakis tolmácsolásában, Michael Cera Robint szinkronizálja majd, valamint a The Hollywood Reporter legújabb híre szerint Batgirl is részese lesz a sztorinak, aki Rosario Dawson (Daredevil, Grindhouse, Sin City, Shop-Stop 2, Hét élet) hangján szólal meg. Dawson kisasszonynak nem új a Warner-DC páros animációs filmjeiben való szereplés, elvégre a Justice League: Throne of Atlantisban Wonder Womant, a 2009-es Wonder Womanban pedig Artemist szinkronizálta. Íme egy gyors összefoglaló a LEGO filmek megjelenéséről:
  • The LEGO Batman Movie - 2017. február 10.
  • Ninjago - 2017. szeptember 22.
  • A LEGO kaland 2. - 2018. május 18.
  • The Billion Brick Race - N.A.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.