Hirdetés

The LEGO Batman Movie - Zach Galifianakis lesz Joker hangja

|

Hirdetés

A vígjátékokban és nevettetésben már jártas Zach Galifianakist érhette az a megtisztelő szerep, hogy Batman egyik legkedveltebb ellenfelének, Jokernek kölcsönözheti hangját Chris McKay közelgő spin-offjában , a The LEGO Batman Movie-ban. Rajta kívül még két szinkronhangról tudunk biztosan: Will Arnett, mint Batman, és Michael Cera, mint Robin. A Másnaposok sztárjával éppen most folynak az utolsó tárgyalások Wayne ősellenségének szerepével kapcsolatban. Mivel McKay úgy nyilatkozott, hogy a film jól lefedi majd a “Batman-filmgyártás minden éráját”, így esélyes volt, hogy Joker karakterét előveszik. Már csak az a kérdés, hogy melyik filmverzióból fogják megidézni. Ami Galifianakist illeti, őt legközelebb Jared Hess heist-komédiájában, a Lángelmékben láthatjuk, illetve most fejezte be Greg Mottola kém-vígjátékának, a Keeping Up with the Joneses forgatását, amiben rajta kívül Jon Hamm, és Isla Fisher is szerepel majd. A The LEGO Batman Movie 2017 telén érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.