Hirdetés

The Leviathan - Egy sci-fi, amit azonnal akarunk (videó)

|

Hirdetés

A Mars: Az utolsó napok ír rendezője és a Nem vagyok sorozatgyilkos adaptációjának producere, Ruairi Robinson fellőtt a világhálóra egy koncepciós videót, amelyet The Leviathan néven emleget és a célja az vele, hogy meggyőzze a producereket és a kiadókat, hogy finanszírozzák vadonatúj sci-fi ötletét. A The Leviathan történetének lényege, hogy az emberek elértek arra a szintre, hogy a fénynél is gyorsabban tudnak utazni, azonban ehhez szükségük van a világűrben található gigantikus lények tojásaira, amit az életüket kockáztató vadászok próbálnak begyűjteni. Kicsit olyan ez, mintha a Dűne világa találkozott volna a Tűzgyűrűével, majd az egészet megfejelték volna egy kis John Carterrel, ráadásul a sztoriban a Harcosok klubja írója, Jim Uhls segített. A mellékelt koncepciós videó alapján mi azonnal megadnánk az esélyt Robinsonnak: https://www.youtube.com/watch?v=s-45NTlgp-o Ti is szívesen látnátok a projektet a mozikban egész estés sci-fiként?  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.