Hirdetés

The Light Between Oceans előzetes - A jó emberek is szenvednek

|

Hirdetés

Megérkezett az M.L. Stedman regényén alapuló The Light Between Oceans első előzetese. A regény adaptációját Derek Cianfrance készítette el, a főszerepben pedig Michael Fassbender és Alicia Vikander lesz látható. A film hivatalos szinopszisát lejjebb görgetve olvashatjátok:

Tom Sherbough négy, a nyugati fronton eltöltött könyörtelen év után hazatér Ausztráliába és elvállalja egy világító torony gondnoki feladatait. A parttól fél napnyi útra elterülő Janus sziklára fiatal feleségét, Isabelt is magával viszi. Így élik életüket, elszigetelten, ám évek múltán sem képesek családot alapítani. Az elvesztett csecsemőjét gyászoló Isabel, távoli sírás hangjára lesz figyelmes. A hang eredetét kutatva egy partra vetett csónakot találnak, amelyben egy halott férfi testére és egy egészséges csecsemőre lelnek. Tom, háborút is túlélt elveihez híven jelenteni szeretné a történteket, de Isabel ragaszkodik a gyermekhez és Isten ajándékának tekinti. Tom győzködése ellenére sajátjukként nevelik a kislányt. A már két éves Lucy-val visszatérvén az elszigeteltségből ráeszmélnek, hogy rajtuk kívül mások is léteznek és lesújtja őket, amikor kiderül, hogy döntésükkel teljesen tönkretették egy ember életét.
https://m.youtube.com/watch?v=lk7yw00a4fs Az előzetes alapján a film remekül bemutatja majd Sherboughék izolációját és azt is leszűrhettük ebből az alig két percből, hogy erős kémia lesz Fassbender és Vikander között, bár mondjuk ez természetesnek vehető, hiszen a két színész a való életben is egy párt alkot.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.