Hirdetés

The Lobster előzetes - Állattá válsz, ha nem esel szerelembe

|

Hirdetés

Megérkezett Yorgos Lanthimos (Kutyafog, Alpok) első angol nyelvű filmje, a The Lobster első trailere, ami pontosan annyira abszurdnak tünteti fel a művet, mint amennyire a szinopszisán is látszott. A történet a nem túl távoli jövőben játszódik, ahol a szingli embereket letartóztatják és elviszik őket egy nem túl kellemes hotelbe, ahol az lesz a feladatuk, hogy megtalálják életük párját. Ha ez nem sikerül 45 napon belül, ezek az emberek állattá változnak és útjukra engedik őket a természetbe. Főhősünk, Colin Farrell is ily módon fogja keresni a szerelmét, aki ki is szemeli magának Rachel Weisz karakterét. Ha nem sikerül egymásba szeretniük, Farrell homárrá változik. A sztori totálisan abszurd, és láthatóan a saját komikusságát próbálja előtérbe helyezni a visszafogott és végtelenül furcsa romantikussága mellett. Erre példa a nemrégiben megjelentett kis klip, ahol a férfi jelöltek azon tanakodnak, hogy ki milyen állattá szeretne válni, ha nem sikerülne párt találniuk: https://www.youtube.com/watch?v=NYQE2cU37bQ Colin Farrellen és Rachel Weiszen kívül Ben Whishaw, John C. Reilly, Léa Seydoux és Olivia Colman alkotják a szereplőgárdát és szívből kívánjuk, hogy minél többen találják meg partnerüket. A The Lobster-t egyébként nagyon kedvelték Cannes-ban, a kritikusok toplistáin általában a legjobb 5 között szerepelt, így remélhetőleg a nagyközönségnek sem okoz majd csalódást. Itt a teljes trailer: https://www.youtube.com/watch?v=fpt0tn1-54k

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.