Hirdetés

The Lone Ranger - A Disney leállította (Update)

|

A Walt Disney szomorú bejelentésének értelmében átmenetileg leállította a Gore Verbinski által tervezett és kivitelezett The Lone Ranger-t: az okok egyszerűek és megdöbbentőek.

Hirdetés

A The Lone Ranger nevű képregényadaptáció nagy sikerrel kecsegtet - persze csak ha a Disney és Gore Verbinski képes azt közösen kiadni. Akadt ugyanis némi konfrontáció a két fél között, történetesen az, hogy Verbinski úr jóval átlépte már a tervezési fázisban a szigorúan meghatározot büdzsét. A Disney 200 millió ropogós dollárt ajánlott fel az úriembernek arra, hogy ledirigálja Johnny Depp-pel és Armie Hammer-rel a filmet, de Verbinski már a kezdeti fázisban 250-nél járt és a jövő további összegemelkedésekről regélt, ezért a Disney még időben behúzta a vészféket és megálljt parancsolt a rendezőnek. A fő producer, Jerry Bruckheimer megpróbál vagy nagyobb összeget kialkudni a stúdiónál, vagy ha ez nem megy, megpróbálják keretek közé szorítani a fantáziájukat. A The Lone Ranger eddig 2012-re volt betervezve, a friss események után minimum 1-2 év csúszás várható.

Update: A Disney átszervezett pár forrást, tárgyalt Gore Verbinski-vel és végülis zöld lámpát adott a projektnek, Jerry Bruckheimer hathatós közbenjárásával. A Lone Ranger 215 millióból készül el, a forgatás a héten indul. Talán tartani tudják a 2012. december 21.-re kitűzött premierdátumot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.