Hirdetés

The Lone Ranger - Kép a szereplőkről (Update #3)

|

Az anyagi vitáknak úgy tűnik vége, már el is kezdődött a Johnny Depp és Armie Hammer nevével fémjelzett kalandfilm forgatása. Az adaptáció egy híres figurát, John Reidet és amerikai őslakos társát eleveníti meg.

Hirdetés

Az első fotót Jerry Bruckheimer (A Karib-tenger kalózai), a film producere tárta elénk Twitterén. A képen Armie Hammert (Közösségi háló, J.Edgar) John Reidként, Johnny Deppet pedig Tontóként láthatjuk. A két hős sztoriját már többször feldolgozták, többek között képregényként, tévésorozatként vagy rádiójátékként. A készítők egyfajta Don Quijote-történetként tekintenek a projektre, csupán Sancho Panza szemszögéből tálalva. Az őslakos "lélekharcos" Tonto elmeséli nekünk, hogyan vált a törvény embere, John Reid igazságot fürkésző legendává. Az akcióval és humorral dúsított kalandfilmben a két főhősnek meg kell tanulnia együttműködni, hogy megküzdhessenek a kapzsisággal és a korrupcióval. 

Update: Újabb kép Johnny Deppről.

Update #2: Újabb három kép a két főszereplőről két navajo vezér társaságában.

Update #3: Még hét kép, köztük Armie Hammerről, Johnny Depp dublőréről és egy forgatási helyszínről.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.