Hirdetés

The Loney – Horror az Ex Machina alkotóitól

|

Hirdetés

A DNA Films új projektre készül: terveik között szerepel Andrew Michael Hurley díjnyertes gótikus horror-regénye, a The Loney adaptálása. A könyv hatalmas kritikai sikert aratott: a horror mestere, maga Stephen King is azt nyilatkozta, hogy a The Loney nem csupán jó, hanem egy nagyszerű darabja a műfajnak. A The Loney producerei az Ex Machina stábjából is ismert Andrew Macdonald és Allon Reich lesznek.

loney-book-cover-xlarge
A történet 1976-ban játszódik, valahol Anglia észak-nyugati partjainál. Főszereplőnk a tizenöt éves Tonto és bátyja, Hanny, akik szüleikkel együtt egy zarándoklathoz csatlakoznak egy katolikus pap és a helyi csodabogarak társaságában, hogy meglátogassanak egy közeli szentélyt. A szülők azt remélik, hogy a szent hely meggyógyítja Hanny tanulási nehézségeit és némaságát. A hely azonban közel sem olyan szent, mint amilyennek látszik – a rejtélyeket pedig még tovább fokozza az a házaspár, akik egy fiatalkorú, állapotos, kerekes-székes lánnyal élnek a közelben. A The Loney még nem jelent meg magyar fordításban - talán a filmváltozat híre hozzánk is elhozza ezt a regényt.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.