Hirdetés

The Lost City of Z – Az ifjú Pókember csatlakozott a stábhoz

|

Hirdetés

Tom Holland – aki az Amerika Kapitány: Polgárháborúban Peter Parker bőrébe bújuk majd – csatlakozott a The Lost City of Z stábjához. A James Gray (A bűn állomásai, Az éjszaka urai) által jegyzett produkcióban Charlie Hunnam, Sienna Miller és Robert Pattinson játsszák még a főbb szerepeket. A The Lost City of Z David Grann azonos című könyve alapján készül, amely magyarul is megjelent 2009-ben Eldorádó, az elveszett város címmel. Főszereplője Percy Fawcett, a brit régész és felfedező, aki fiával és annak barátjával egy elveszett indián civilizációt, „Z városát” kutatta – egészen addig, amíg 1925-ben el nem tűntek a brazíliai őserdőben. David Grann alapos kutatómunka után írta meg Fawcett félig képzeletbeli történetét. Azonban nem ő az első, akit megihletett a kalandor története: Indiana Jones karakterét is részben Fawcett  inspirálta. A The Lost City of Z filmváltozatát 2016-ra várhatjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.