Hirdetés

Itt a The Lost City of Z első előzetese

|

Megérkezett az igaz történeten alapuló The Lost City of Z első kedvcsinálója, amiben egy ígéretes stáb egy elveszett város nyomába ered.

Hirdetés

James Gray új igaz történeten alapuló produkciója, a The Lost City of Z egy brit katonáról, Percy Harrison Fawcett-ről (Charlie Hunnam) szól, aki felfedezővé válik egy elveszett város keresésében az Amazonnál. Már-már megszállott kutatása egyre elkeseredettebb lesz, miközben a kalandfilm valami sokkal sötétebb hangulatot kezd el képviselni. 

Hirdetés

Egyes legendák és fennmaradt iratok szerint az Amazonas-medencében létezik egy elveszett város, melyet ellepett a sűrű dzsungel növényzete. Számtalan felfedező próbált már a nyomára akadni, de mindhiába, a várost azóta sem találták meg. Vagy mégis? A várost csak úgy hívták, hogy "Z", és nem akárki nevezte el így, mint Percy Fawcett. Sir Arthur Conan Doyle írta meg a történetét Az elveszett világ című bestsellerében. Fawcett 1925-ben indult el végső expedíciójára fiával és annak barátjával, utolsó levelében pedig az ő és fia jóllétéről számolt be, míg harmadik társuk betegségben szenvedett. Sorsuk a mai napig ismeretlen. 

Az első hivatalos előzetesben betekintést nyerhetünk a csapatra váró veszélyekbe, miközben ezzel egyetemben már most leveszi az embert a lábáról a Gray által teremtett gyönyörű képi világ. Jól érződik a szereplők kétségbeesése és Fawcett őrült elhivatottsága, ami a mesés város megtalálásában hajtja. Az ízelítőt fentebb nézhetitek meg. Az élőszereplős feldolgozás 2017. április 17-én debütál James Gray rendezésében, a főszerepekben Charlie Hunnam, Robert Pattinson, Sienna Miller és Tom Holland.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.