Hirdetés

The Magic of Belle Isle - A bakancslista rendezőjétől + Előzetes

|

A méltán híres és minőségi film, A bakancslista után Rob Reiner újra Morgan Freemant szemelte ki filmjének főszerepére, mely meghívásra a legendás színész örömmel mondott igent.

Hirdetés

A The Magic of Belle Isle nevű dramedy rendezői székében tehát Rob Reiner (A bakancslista, Velem vagy nélküled, A turné) csücsül, a forgatókönyvet pedig Guy Thomas (A behajtó) írta szintén Reiner segítségével. A produceri feladatokat olyan nevek látják el, mint Liz Glotzer (A remény rabjai, A köd, Törés), Alan Greisman (A bakancslista, Változó szerelem), Lori McCreary (Invictus, A kód, Kalandtúra) és David Valdes (Jesse James meggyilkolása, Éli könyve, Halálsoron). A főszereplő Monte Wildhorn (Morgan Freeman) egy híres regényíró, aki az utóbbi időben alkoholizmusával küzd, amely káros szenvedélye elszívja minden tehetségét az írástól. A gondoktól menekülve Monte vásárol egy tóparti házikót a nyári időszakra a festői Belle Isle-n és összebarátkozik a szomszédban lakó családdal. A család feje egy vonzó, egyedülálló anya (Virginia Madsen), akinek kislánya segít neki megtalálni újra ihletét és szenvedélyét az íráshoz. A továbbiakban az első hivatalos poszter tekinthető meg és további információk találhatóak. 

Update: kiegészítve a legelső előzetessel!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.