Hirdetés

Egy másik közkedvelt karakter is csatlakozhat Ahsokához a The Mandalorian S2-ben

|

Legalábbis kaptunk erre egy határozott utalást.

Hirdetés

Az elmúlt hetek legjobb híre minden kétséget kizáróan a Csillagok háborújához volt köthető, amikor kiderült, hogy Rosario Dawson is benne lesz a The Mandalorian második évadában, mégpedig a sokak által kedvelt Szürke Jedi, Ahsoka Tano szerepében. Ez már csak azért is izgalmas, mert ezzel a karakter most először mutatkozhat be élőszereplős formában, és egy új feltételezés szerint nem egyedül fogja keresztezni a címszereplő útjait.

Hirdetés

Ahsoka eddig ugyebár A klónok háborújában, az azonos című animációs filmben és a Lázadókban szerepelt, ezeket pedig Dave Filoni álmodta meg, aki az élőszereplős Disney-sorozat készítésében is aktívan részt vesz. Ha valaki követi őt a hivatalos Twitter-oldalán, talán észrevette, hogy nem sokkal az ominózus híreket követően lecserélte a borítóképét egy koncepciós vázlatra, amelyen a már idősebb Ahsoka Tano és a Rex nevű klón látható, aki századosként harcolt a klónok háborújában, később pedig a Birodalom ellenében is. Habár maga a rajz a 2015-ös Star Wars Celebrationre készült, az időzítés miatt többen is joggal feltételezhetik, hogy ezzel kvázi mindkét karakter feltűnését megerősítette a producer a The Mandalorianben.

Rex a klónok háborújában sok csatában harcolt Anakin és Obi-Wan oldalán, valamint egyike volt azoknak a klónoknak, akikben gyenge volt a 66-os parancs végrehajtásáért felelős gén, ezért kiszedte a felelős chipet és a Star Wars: Lázadók televíziós sorozatban hősként tért vissza két klón társa, Gregor és Wulf oldalán. Ennélfogva mindenképp adná magát a szereplése Ahsoka mellett, és amennyiben Filoni nem csak húzni akarta a rajongók idegeit az alábbi képpel, erre talán sor is kerül a The Mandalorian ősszel érkező második évadában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.