Hirdetés

Hangsúlyosabb szerepet kap Moff Gideon a The Mandalorian második évadában

|

Egy újabb részlet kapott megerősítést a The Mandalorian folytatásával kapcsolatban.

Hirdetés

Az alábbi cikk SPOILEREKET tartalmaz a The Mandalorian S01-re vonatkozóan!

A The Mandalorian első évada csak nemrég ért véget a nyolcadik résszel, de szerencsére nem kell túlzottan sokat várni a folytatásra: a széria alkotója, Jon Favreau elárulta, hogy 2020 őszén jönnek majd az új részek. Ráadásul most már azt is tudjuk, hogy az utolsó epizódokban színre lépett Moff Gideon jóval nagyobb szerepben tér vissza a folytatásra.

Hirdetés

Giancarlo Esposito megformálta birodalmi vezetőt az első évad záró képsoraiban láthattuk utoljára, amikor egy ikonikus fegyverrel, az úgynevezett sötétkarddal (amelyet A klónok háborúja című animációs sorozatban ismerhettek meg a Star Wars-rajongók) kivágja magát a TIE-vadásza roncsából. Ekkor már lehetett sejteni, hogy a karakternek kiemelt szerepe lesz a készülő második etapban, azonban a Television Critics Association téli sajtótájékoztatóján Esposito, persze nem túl bőbeszédűen, de maga is megerősítette a híreszteléseket.

"Egyre nagyobb szerepe lesz Moff Gideonnak a folytatásban. Igen, határozottan."

Hogy ez egyet jelent-e azzal, hogy a második évadban lineárisabb történetmesélést kapunk a sokakat megosztó "a hét küldetése" megoldással szemben, azt egyelőre nem tudni, mindenesetre lenne miről mesélni a folytatásban: amikor az évadzáróban Gideon a saját nevén szólította a címszereplőt (Din Djarin), az is kiderült, hogy a két karakternek van közös múltja, vagy legalábbis a birodalmi vezető nagyon jól ismeri a Pedro Pascal által alakított mandalórit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.