Hirdetés

BRÉKING: Pedro Pascal kapta a The Mandalorian főszerepét!

|

Megvan az első szereplő Jon Favreau Star Wars sorozatához.

Hirdetés

Ugyan Pedro Pascal neve korábban már felröppent a Disney saját streaming szolgáltatására szánt The Mandalorian tévésorozat kapcsán, de akkor még csupán egy volt a tucatnyi másik lehetséges jelölt között. A Variety friss jelentése szerint végül azonban tényleg ráesett a választás, így Pascal jelenleg a tárgyalások legvégső szakaszában jár a főszerepet illetően.

Hirdetés

A Mandalorian időben A jedi visszatér eseményei után játszódik, még mielőtt az Első Rend felváltotta az elbukott Birodalmat, és egy mindentől elszigetelt katona történetét követi a galaxis félreeső szegleteiben. A Jon Favreau felügyelete alatt készülő sorozat első részét Dave Filoni (Star Wars: A klónok háborúja, Star Wars: Lázadók) rendezi, de látni fogunk epizódokat Taika Waititi (Thor: Ragnarök), Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa (Kábszer), valamint Deborah Chow (Jessica Jones) jóvoltából is.

Pascal a Mandalorian színészgárdájának első ismert tagja, aki annak ellenére, hogy tavaly a Kingsman: Az aranykörben jutott fontos szerephez és jelenleg a Wonder Woman folytatásán dolgozik, a Trónok harca, valamint a netflixes Narcos után egyáltalán nem idegen a sorozatok világában sem.

A Mandalorian első évada valamikor jövő év második felében indulhat újára a Disney+ platformmal együtt, ahová már most további Star Wars tartalmakat fejleszt a stúdió. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.