Hirdetés

The Martian - Itt az első előzetes

|

Hirdetés

Megérkezett Ridley Scott részben nálunk forgatott sci-fijének A marsinak - magyar keresztségben: A mentőexpedíciónak - az első előzetese, amelyben már az első képkockákon kiszúrhatjuk a Bálnát. Matt Damon egy olyan űrhajóst alakít, aki egyedül marad egy kietlen bolygón (megint), történetesen a Marson és megpróbál életben maradni. Dőreség lenne többet elárulni a filmről, beszéljen inkább a majd 3 perces (!!) trailer, amelynek pár képsora felidézi a szintén Scott dirigálta Prometheust, de ezúttal nem saját kútfőből alakítja a sztorit, hanem Andy Weir elismert sci-fi regényét dolgozta filmmé Drew Goddard (Ház az erdő mélyén, Daredevil). Damon mellett még feltűnik Jeff Daniels, Kristin Wiig, Michael Pena, Sean Bean, Sebastian Stan, Donald Glover, Jessica Chastain és Chiwetel Ejiofor is. A The Martian novemberben kerül a mozikba. https://www.youtube.com/watch?v=Ue4PCI0NamI

The Martian poster
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.