Hirdetés

The Merlin Saga – Új projekten dolgozik A Gyűrűk Ura forgatókönyvírója

|

Hirdetés

A Gyűrűk Ura-trilógia és A hobbit-filmek Oscar-díjas forgatókönyvírója, Philippa Boyens új projekten dolgozik. T.A. Barron Merlin-könyvsorozatából a Disney készít mozifilmet, miután megvette a jogokat a Warner Bros-tól. Boynes ehhez az adaptációhoz írja a forgatókönyvet.

merlin

T.A. Barron tizenkét részes sorozata még nem jelent meg magyar fordításban. A szerző 1996-ban publikálta az első részt The Lost Years of Merlin (Merlin elveszett évei) címmel.  A történet szerint a tomboló tenger a partra sodor egy fiút az ősi Wales-nél. Halálra ítélte, emlékek, név és otthon nélkül várja sorsa beteljesedését. Elhatározza, hogy kideríti, ki is ő valójában, és hamarosan felfedezi természetfeletti erejét.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.