Hirdetés

The Mighty - A DC következő hőse

|

A Marvel sikerén felbuzdulva a DC Comics is egyre több hősét próbálja meg átimportálni képregényből nagy vászonra, a soron következő szuperhős Alpha-One lesz!

Hirdetés

A DC Comics egyértelmű húzónevei Batman és Superman, de nyáron rajtol a Zöld Lámpás is, és most kaptuk a hírt, hogy a The Mighty című képregény is megkapja a maga filmváltozatát, az egyik legerősebb szuperhőssel a vállán: ő Alpha-One! A rendezői teendőkért Peter J. Tomasi és Keith Champagne felel, a forgatókönyvírót pedig ebben a percben is keresik, ebből kiindulva szereplőket sem jelenthetnek még be. A The Mighty-ban Alpha-One tipikus jófiú hős, aki a rosszak ellen harcolt mióta az eszét tudta, legalábbis így hitte Gabriel Cole rendőr úr, az első számú rajongója. Sajnos rá kell jönnie a későbbiek folyamán, hogy a jó álcája alatt a legördögibb teremtmény és pusztító terv lapul, amit valaha is hallott. Elfér a többiek között Alpha-One, mit gondoltok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.