Hirdetés

The Mighty - A Vasember 3 írója hozza a szkriptet

|

Drew Pearce rendkívül elfoglalt írónak számít manapság a szakmában, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy jelenleg is három projekten dolgozik egyszerre és még nincs vége!

Hirdetés

A DC Comic egyik hőséről, a The Mighty megfilmesítéséről már esett szó anno, ám a rendezők megléte mellett (Peter J. Tomasi és Keith Champagne) csak keresték a megfelelő embert a szkripthez. Ezen kutatásnak hivatalosan is vége, ugyanis leszerződtették Drew Pearce-t a forgatókönyv elkészítésére. Az úriember egyszerre írja jelenleg a The Runaways, a Vasember 3 és most már a The Mighty szövegeit is, valószínűleg ilyen sorrendben készül el vele és adják ki a filmeket is. A The Mighty nem más, mint Alpha-One történetét meséli el, aki jófiúnak tetteti magát, de eközben ördögien gonosz és pusztítani akar.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.