Hirdetés

The Monster Project - Teaser Trailer

|

Victor Mathieu (CarnieVille) legújabb független filmjéről érkeztek hírek, miszerint ez év júliusában kezdődik el a forgatás, a film pedig a "The Monster Project" névre fog hallgatni.

Hirdetés

Egyelőre nem sokat tudni még a filmről, annyi viszont bizonyos, hogy (ez is) a found footage stílust hivatott képviselni. (Nincs már egy kicsit sok az ilyen próbálkozásokból?...na mindegy) A szinopszis is elég rövidke, de mindent elárul, amit egy ilyesfajta filmről tudni kell: 2013-ban négy fiatal elhivatott filmkészítőt bérelnek fel arra a feladtra, hogy készítsenek egy dokumentációt, ami a The Monster Project címre fog hallgatni. Nem sokkal később a felvételekkel együtt, a csapat három tagját holtan találják, egyikük pedig örökre eltűnt.

Mennyire szeretitek ezt a stílust? Mik voltak az utóbbi évek kedvenc áldoku filmjeitek? A tovább mögött egy nagyon kezdetleges teaser trailert is találtok!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.