Hirdetés

The Muppets 2 - A hivatalos logó

|

A Walt Disney Pictures napvilágra hozta a The Muppets folytatásának legelső anyagát, amely egy hivatalos és lényegében semmit el nem áruló logó, de a semminél ez is több.

Hirdetés

A folytatás nem volt kérdéses, hiszen kedvenc régi ismerőseink jól teljesítettek a kasszáknál, de a második részben Jason Segel már nem tér vissza semmilyen módon. Akit viszont biztosan újra láthatunk majd, az Kermit a béka és Miss Röfi, valamint a forgatókönyvíró Nick Stoller és a rendező James Bobin. Utóbbiak megkeresték Segelt is, aki áldását adta a folytatásra és megengedte, hogy nyugodtan hagyják ki, ugyanis megannyi tetemetes projektje van, és nem igazán ér rá. A tervezett premier 2013.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.