Hirdetés

The Night Before trailer - Ilyen egy pippantós karácsony

|

Hirdetés

Seth Rogent nem éppen mély drámáiért szeretjük (bár a Steve Jobs miatt ez még változhat), viszont a lazulós, könnyed vígjátékokat nagyon hozza, főleg ha előtte betol a haverokkal egy-két spanglit. Talán a The Night Before ötlete is így ütött szöget a fejében, ki tudja, mindenesetre az ünnepi vígjáték új, 18-as karikás előzetese még őrültebb, mint a korábbi. A Jonathan Levine vezényletével készült The Night Before történetében három gyerekkori barát, Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) és Chris (Anthony Mackie) utolsó hagyományőrző, kicsapongó összejövetelüket készülnek megtartani, mert már túl idősnek tartják magukat a hagyományhoz. Az utolsó összejövetelük alkalmából megpróbálják feledhetetlenné varázsolni az estét, így hát elindulnak, hogy felkeressék a karácsonyi bulik Szent Grálját. Levine már korábbi filmjei (Bódulat, Fifti-fifti, Eleven testek) esetében is hozzáadott az ismert formulához valami kis pluszot, remélhetőleg ezúttal is így lesz és többet kapunk annál, mint amit látunk: https://www.youtube.com/watch?v=RI5diat7M7Q Külföldön 2015. november 20-án kiderül, a hazai dátumról még nincs hír.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.