Hirdetés

The Night Before - Befutott az első előzetes

|

Hirdetés

Az elmúlt pár évben feltűnt egy ígéretes vígjáték terve, amely a Fifti-fifti, sikeres vígjáték/dráma stábját kívánta összehozni. Az X-mas elnevezésű projektben visszatért rendezőként Jonathan Levine, szerepet vállalt Seth Rogen és Joseph Gordon-Levitt is. Most kiderült, hogy az eredeti X-mas helyett a The Night Before címen fog érkezni a film november 25-én. A három gyerekkori barát, Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen), és Chris (Anthony Mackie) utolsó hagyományőrző, kicsapongó összejövetelüket készülnek megtartani, mert már túl idősnek tartják magukat a hagyományhoz. Az utolsó összejövetelük alkalmából megpróbálják feledhetetlenné varázsolni az estét, így hát elindulnak, hogy felkeressék a karácsonyi bulik Szent Grálját. Könnyedebb hangvételű filmnek ígérkezik, mint a Fifti-fifti, de Levine-nak ezelőtt sikerült felfordítani a zombi műfajt, azzal, hogy az Eleven testeknek is adott egy sokkal érzékibb oldalt. Remélhetőleg a The Night Before is megkapja a maga érzéki oldalát a poénok mellett, hiszen a filmben feltűnik Lizzy Caplan, Jillian Bell, Mindy Kaling, és talán a legmeglepőbb, hogy Michael Shannon is. Levine, Rogen gyakori partnereivel Evan Goldberggel, Kyle Hunterrel és Arial Shaffirral közösen készítették el a forgatókönyvet. Most, hogy kiderült a cím és a történet, valószínűleg rövidesen érkezik majd az első előzetes is. Frissítés: A Sony nem várt sokáig, meg is kaptuk az első 18-as karikás előzetest, amit itt láthattok: https://www.youtube.com/watch?v=ShIAH_G-Iuw&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DShIAH_G-Iuw&has_verified=1

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.