Hirdetés

The Night Manager - Tom Hiddleston az első képen!

|

Hirdetés

Nem panaszkodhatnak Tom Hiddleston rajongói:  az I Saw The Light és a High Rise is előzetest kaptak, a The Night Manager című sorozatból pedig az Entertaimant Weekley közölte az első hivatalos képet, amin a színész látható, íme:

hiddleston-night-manager

A The Night Manager - magyarul Éjszakai portás - John le Carré azonos című kémregényéből készül. Tom Hiddleston mellett szerepel majd még benne mindannyiunk kedvenc dr. House-a, vagyis Hugh Lauire, illetve Olivia Colman (Broadchurch). A történet szerint Jonathan Pine (Tom Hiddleston) egy brit titkosügynök, aki egy rendkívül szövevényes, földrészeken átívelő illegális fegyverkereskedelmi ügyet próbál felderíteni. Ahhoz, lekapcsolja Richard Onslow Roper-t (Hugh Laurie), a hírhedt fegyverneppert, neki is alá kell merülni a bűnözés világában.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.