Hirdetés

The Night Manager - Új traileren Hiddleston és Laurie sorozata

|

Hirdetés

John Le Carré 1993-ban megjelent The Night Manager (Az éjszakai portás) című kémregényének feldolgozásában Tom Hiddleston és Hugh Laurie jutalomjátékát élvezhetjük majd és ahogyan az első trailer esetében, úgy a legújabban is megcsodálhatjuk kettejük zsenijét. A The Night Manager történetében egy éjszakai portásként dolgozó egykori brit katona (Hiddleston) összefog a brit hírszerző ügynökséggel, hogy elkapjanak egy veszélyes fegyverkereskedőt (Laurie). Az egykori katona beépül a bűnszervezetbe, hogy a jó ügy szolgálata mellett személyes bosszút állhasson. Az AMC hatrészes minisorozata április 19-én debütál az említett csatornán David Farr (Hanna - Gyilkos természet, Titkos szolgálat - MI-5)  forgatókönyve alapján, Susanna Bier (A szekta, A tűz martaléka, Serena) rendezésében. Ha már láttuk volna, az is késő lenne!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.