Hirdetés

The Passage - Zombi apokalipszis kilátásban!

|

A Cloverfield és az Engedj be! készítője, Matt Reeves adaptálni szeretné Justin Cronin zombi témájú regényét, a The Passage-t.

Hirdetés

A film forgatókönyvét azonban Jason Keller-nek köszönhetjük majd, aki eleddig nem sok mindent tett le az asztalra, azonban idén tőle várható a Machine Gun Preacher könyve, jövőre pedig a feltupírozott Tarsem Singh-féle Hófehérke szkriptjét hozza. Matt Reeves boldogan viszi vászonra a zombi apokalipszis ötletét hiszen eddigi filmjeiben is természetfeletti lényekkel foglalkozott, a zombik pedig nem sokban különböznek azoktól. A könyv és valószínűleg a film sztorijában is egy laborból kiinduló fertőzés miatt vérszomjas lények tizedelik az emberiséget egészen addig, míg csak meg nem szűnik létezni a mai nyelven ismert civilizáció. Korábban Ridley Scott neve is felmerült a projekt körül, de úgy tűnik marad Matt Reeves a gáton. A könyvnek egyébként két folytatása is érkezik, 2012-ben a The Twelve, 2014-ben pedig a The City of Mirrors.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.