Hirdetés

The Predator - a Megtorló a Ragadozó ellen

|

Tovább gyarapodott a The Predator szereplőgárdája, ugyanis a Marvel közkedvelt Megtorlója is aláírt a projekthez, így hőseinknek már jó esélyük lehet a Ragadozó ellen.

Hirdetés

Bár Benicio Del Toro végül kimarad az életveszélyes mókából, helyette Olivia Munn (X-Men: Apokalipszis, Híradósok), Boyd Holbrook (Logan, Holtodiglan, Éjszakai hajsza), Trevante Rhodes (Holdfény), Sterling K. Brown (American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügy) és Keegan-Michael Key (Kamuzsaruk, Key and Peele) nehezítik meg az új Predator dolgát, akiknek besegít majd a Marvel Megtorlója is, de nem Jon Bernthal. 

Hirdetés

A Shane Black (Durr, durr és csók, Vasember 3, Rendes fickók, Halálos fegyver 2.) által rendezett és Fred Dekkerrel írt The Predator stábja a The Hollywood Reporter szerint azzal a Thomas Jane-nel bővült, akinek egyik legismertebb szerepe a 2004-es A megtorló, de felbukkant A ködben, az Álomcsapdában, az Eredendő bűnben, a Háborgó mélységben, valamint a Hung - Neki áll a zászló és a The Expanse sorozatokban. 

A sztoriról egyelőre továbbra sem tudunk semmit, de Black korábban megerősítette, hogy a The Predator nem a franchise rebootja lesz, hanem megtartja az első két film kontinuitását és a forgatókönyv egyik utalásából kiderül majd, miért ez lett a címe. Korábban Arnold Schwarzenegger cameóját is pletykálták, reméljük felbukkan majd 2018. február 9-én. A tervek szerint a forgatás a jövő hónapban kezdődhet meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.