Hirdetés

The Promise trailer - Oscar Isaac és Christian Bale háború idején küzdenek egy nő kegyeiért

|

Megkapta első előzetesét a The Promise.

Hirdetés

A Survival Pictures közzétette a The Promise első trailerét, amelynek stábját olyan nívós sztárok alkotják, mint Oscar Isaac (Star Wars: Az ébredő Erő), Charlotte le Bon (Kötéltánc) és Christian Bale (A harcos). A filmet a Toronto-i Nemzetközi Film Fesztiválon fogják bemutatni, és az I. világháború hajnalán játszódik, amikor az Oszmán Birodalom omladozik és az egykoron virágzó fővárost, Konstantinápolyt (Isztambul) a káosz emészti el.

Hirdetés

Oscar Isaac Michael Boghosian-t alakítja, egy orvostanhallgatót, aki elhatározta, hogy modern gyógyszereket visz szülőfalujába, a Törökország déli részén található Siroun-ba, ahol török muszlimok és örmény keresztények békésen élnek egymás mellett már évszázadok óta. Christian Bale egy Chris Myers nevű fotóriportert játszik, aki nem csupán a geopolitika bemutatása miatt érkezett a térségbe. Elbűvöli egy örmény művésznő, Ana (Charlotte le Bon), akivel már Párizs óta együtt utazik, ahol a lány édesapja hirtelen meghalt.

A két férfi között szerelmi rivalizálás robbant ki, amikor Michael találkozik Ana-val, hiszen a közös örmény származás mindkettejükben szikrát lobbant. Mindeközben drasztikusan megváltozik a környezetük, ugyanis a törökök becsatlakoznak a háborúba Németország oldalán, a Birodalom pedig az országukban élő kisebbségek ellen fordul. A személyes konfliktusaik ellenére, a főszereplőknek meg kell találniuk az összhangot a túlélés érdekében.

A The Promise-t Terry George (Hotel Ruanda) rendezi, aki emellett közösen írta a forgatókönyvet Robin Swicord-dal (Benjamin Button különös élete). Isaac, le Bon és Bale mellett olyan színészek erősítik a stábot, mint Shohreh Aghdashloo, Angela Sarafyan, Jean Reno, James Cromwell, Daniel Giminez Cacho és Marwan Kenzari. Azt egyelőre még nem tudjuk, hogy a filmfesztivál után mikor tárják nagyközönség elé is az alkotást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.