Hirdetés

The Punisher - brutális az első előzetes

|

Megérkezett a szóló The Punisher-sorozat első teljes értékű kedvcsinálója, ráadásul rögtön magyar feliratos verzióban.

Hirdetés

Hamar berendelték Megtorló önálló Netflix sorozatát, miután szereplése a Daredevil második évadában elképesztően pozitív reakciókat váltott ki a rajongókból és a kritikusokból egyaránt. Jon Bernthal (The Walking Dead) természetesen visszatért a címszereplő bőrébe, hogy ezúttal egyedül vigyen el a hátán tizenhárom epizódot - és az első hivatalos előzetes alapján ezzel nem sok gondja lesz, legalábbis az alant látható képsorok minket meggyőztek róla, hogy érdemes még izgatottabban várni Frank Castle kalandját. 

Hirdetés

A Marvel Magyarország jóvoltából akár magyar felirattal is megnézhetitek a kedvcsinálót:

Miután leszámolt a felesége és gyermekei haláláért felelős személyekkel, Frank Castle (Jon Bernthal) egy olyan összeesküvést fedez fel, mely New York bűnözői alvilágánál is sokkal mélyebben fut. A városban most már Megtorlóként ismerik, és fel kell tárnia az igazságot a családjánál sokkal többeket érintő események mögött.

A Marvel és a Netflix továbbra sem rántotta le a leplet a bemutató dátumáról, de minden bizonnyal novemberre lőhetjük be az évad debütálását. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.