Hirdetés

Ők készítik a The Raid: Redemption remake-jét

|

Az indonéz akciófilm hollywoodi változata már tervben van, sőt a rendezői szék foglalt és a főszereplő is megvan már. Bármily meglepő, nem tűnik rossznak a koncepció!

Hirdetés

A The Raid: Redemption (A rajtaütés) és a folytatása nem csak indonéz filmgyártás terén, de még a hollywoodi akciófilmek között is kiemelkedik. Az XYZ Films stúdió Twitteren publikált egy videót, amiben Frank Grillo és Joe Carnahan beszélnek a The Raid remake-jéről.

Hirdetés

Az Amerika Kapitány - A tél katonája egyik rosszfiúja, Frank Grillo lesz a főszereplő, a rendezői székben pedig Joe Carnahan foglal helyet, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint a Szupercsapat és a Fehér pokol.

Elmondásuk szerint nem egy remake lenne, hanem inkább a film koncepciójának újragondolása. Azt is megemlítik a videóban, hogy nem használnának fel ennyi katonát, inkább 5-6 kommandós behatolásáról szólna a filmjük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.