Hirdetés

The Revenant - Újabb elképesztő előzetes (Frissítve)

|

Hirdetés

Alejandro González Iñárritu a Birdman után újabb elképesztő vizualitással viszi vászonra egy bosszúhadjáratba torkolló medvevadászat történetét a The Revenant képében (segítünk: nem a medvén kell bosszút állni, és nem is a mackó fog vendettát venni). A Leonardo DiCaprio alakította Hugh Glasst a XIX. századi vadvidéken megtámadja egy medve és fia is odavész, őt pedig otthagyják. Leo azonban túléli az incidenst és elsősorban Tom Hardy karakterén, John Fitzgeraldon kíván bosszút állni. DiCaprio és Hardy nem csak színészi talentumuk vagy szakálluk tekintetében versenghetnek ebben a filmben, hanem a kiejtésüket hallgatva is. Abba pedig bele se merünk gondolni, hogyha ismét nagy díjkedvenc lesz Iñárritu alkotása, akkor Leo végre megkapja az aranyszobrot, vagy jobb szélről beelőzi Hardy. Emellett a rendező kabalájának számító Emanuel Lubezki operatőri munkája most is elképesztően hatásosan néz ki, de biztos, hogy sem a közönséget, sem az ítészeket nem hagyja hidegen, hogy kizárólag természetes fénynél forgattak, ráadásul a jeleneteket a cselekmény szerinti sorrendben vették fel, ezért Iñárritu még mindig gőzerővel dolgozik a filmen, hogy az decemberben a mozikba kerülhessen. Nálunk majd A visszatérő címen kell keresni a mozikban az igaz történetet feldolgozó filmet, melyben Domnhall Gleeson és Will Poulter is feltűnik majd. Frissítés: már magyar felirattal is nézhető az előzetes. A magyar cím A visszatérő lesz és a mozikban is csak felirattal játsszák majd. Feliratos:

A visszatérő - "Már nem félek a haláltól."Végre megérkezett Leonardo DiCaprio várva várt filmjének, új hivatalos magyar előzetese! Annyira csodálatosnak ígérkezik #AVisszatérő, hogy már tűkön ülünk a jövő januári premiert várva! Egy biztos, olyan film vár ránk amilyet még korábban nem láttunk moziban! Szerző: MozICom, 2015. október 27.
Eredeti: https://www.youtube.com/watch?t=167&v=LoebZZ8K5N0
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.