Hirdetés

The Ridiculous 6 trailer - Sandler most a Netflixen próbálkozik

|

Hirdetés

Ha már egyszer a Pixel hatalmas bukta lett, akkor talán  a négyrészes Netflixes együttműködés talán összejön Adam Sandlernek, noha a paktum első darabja, vagyis a The Ridiculous 6 egy olyan westernvígjáték lesz, amely többek között Quentin Tarantino közelgő Aljas nyolcasát és a Hét mesterlövészt hivatott kifigurázni. Sandler ezúttal Tommy "White Knife" Stockburnt alakítja, aki rég elveszett bűnöző édesapja visszatérésekor kalandozni kezd öt testvérével a vadnyugaton. A lényeg természetesen ezúttal sem a sztoriban keresendő, hanem a szereplőgárdában, hiszen Sandler ismét összeszedte a haverokat: itt van Rob Schneider, Terry Crews, Luke Wilson, Taylor Lautner, Jorge Garcia, Danny Trejo, Steve Zahn, David Spade, Nick Swardson és Will Forte, de olyan arcok is felbukkannak, mint Vanilla Ice, Steve Buscemi, Nick Nolte és John Turturro. Íme az első trailer: https://www.youtube.com/watch?v=qUp7Qgimn38 A The Ridiculous 6 december 11-én debütál Frank Coraci (Távkapcs, A vizesnyolcas, 80 nap alatt a Föld körül) rendezésében. Csak mi nem nevettünk egyszer sem?

the-ridiculous-6-poster1
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.