Hirdetés

Halálos iramban 8 - Dwayne Johnson beszólt a férfi kollégáinak

|

The Rock a héten fejezi be a forgatást a legújabb autós őrületben, és ezzel kapcsolatos pozitív és negatív érzéseit Instagramján osztotta meg.

Hirdetés

Dwayne "The Rock" Johnson-t alapjában véve mindenki kedves fickónak ismeri, éppen ezért meglepő, hogy valaki vagy valakik ennyire ki tudták hozni a sodrából. A minap ugyanis alaposan leszólta néhány színésztársát, de még ebből is előnyt tudott kovácsolni állítása szerint.

Hirdetés

A színész, aki a sorozat ötödik részében csatlakozott először a stábhoz, elmondta, hogy nincs még egy olyan széria, amitől ennyire forrna a vére és ezzel együtt dicsérte a stábot, az Universal-t és a kolléganőit is. Azonban nem volt mindenkivel megelégedve:

A kolléganőim, mint mindig, csodálatosak voltak és szeretem őket. Azonban a férfi színésztársaim már más történet. Néhányuk  igazán professzionális és gerinces emberként viselkedett, míg mások nem. Azok, akik nem, amúgy is túlságosan beszariak, hogy tegyenek ellene bármit. Töketlen banda. Amikor következő áprilisban nézitek a filmet, úgy tűnhet majd, hogy néhány jelenetben nem színészkedem, hanem valóban forr az agyam az idegtől - igazatok lesz.

Igazi optimistaként még hozzátette, hogy ugyanakkor ez jól illik Hobbs karakteréhez, akit nagyon a magáénak érez, és producerként örül a dolgok ezen oldalának. 

Vajon kire gondolhatott Vin Diesel, Tyrese Gibson, Ludacris és Scott Eastwood közül? Az is lehet, hogy nem is a fenti nevesebb kollégák közül húzta fel valaki a gyenge munkamoráljával, de több mint valószínű, hogy ha fel is teszik neki a kérdést, kitérő választ fog adni. 

A filmben fel fog bukkani a dicsért hölgyek között Charlize Theron és Helen Mirren, és ahogy The Rock is írta, 2017. április közepétől láthatjuk őket a moziban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.