Hirdetés

The Rock lesz Herkules (Update)

|

Dwayne „The Rock” Johnson testhezálló szerepet kapott. Az egykori pankrátor fogja alakítani a híres mitológiai hőst, Herkulest.

Hirdetés

Az elmúlt években Hollywood végre hozzá mert nyúlni a görög mitológiához, amiből ugyan inkább középszerű, de látványos matinék (Villámtolvaj, A titánok harca) születtek, de itt az esély, hogy kiköszörüljék a csorbát. Brett Ratner (Hogyan lopjunk felhőkarcolót?, X-Men – Az ellenállás vége)fogja dirigálni a Steven Moore képregénye alapján készült fantasyt, miután hosszas huzavona után sikerült megegyeznie az MGM stúdióval. Johnson pedig tökéletes választásnak tűnik az ilyen típusú belevaló harcos szerepére, mondhatni neki találták ki. Azt még nem tudni, hogy a forgatás mikor veszi kezdetét, hiszen Johnson először Michael Bay két Transformers filmje közé beékelt, „visszafogott” Pain and Gain című krimijében fog szerepelni Mark Wahlberggel, utána pedig jön a Halálos iramban újabb epizódja.   

Update: a hírt maga a színész is megerősítette, hozzátéve, hogy a film címe: Herkules - The Thracian Wars lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.