Hirdetés

The Sandcastle Empire – Leonardo DiCaprio újra producernek áll

|

Hirdetés

A klímaváltozás és a környezeti katasztrófák állnak Kayla Olson posztapokaliptikus YA-könyvének, a The Sandcastle Empire középpontjában. A regény még meg sem jelent – sőt, se egy borító, se egy fülszöveg, se egy megjelenési dátum nincs még hozzá - , azt azonban máris tudni lehet, hogy Leonardo DiCaprio fog filmet forgatni belőle: Jennifer Davisson-nal karöltve vállalta a produceri feladatokat a The Sandcastle Empire megfilmesítéséhez. DiCaprio és Davisson producerkedtek már együtt A lány és a farkas című filmnél, de Davisson az Oscar-gyanús A visszatérőnél is erősítette a stábot. A The Sandcastle Empire 2049-ben játszódik, amikor a Föld egy eddig soha nem tapasztalt pontjához érkezett a klímaváltozásnak – a problémát pedig hatalmas árvizek és a túlnépesedés is súlyosbítja. A Farkasfalka (Wolfpack) nevű radikális szerveződés megbuktatja a kormányt, és átveszi a hatalmat. Főszereplőnk egy Eden nevű fiatal lány, aki megszökik a Farkasfalka munkatáborából, és csatlakozik  másik három lányhoz, akik egy szigetre akarnak menekülni. Útja során megtudja, mi történt valójában az eltűnt apjával, valamint azt is, hogy ő lehet a kulcsa a Farkasfalka legyőzésének.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.