Hirdetés

The Searcher – Sorozat készülhet az új Toyne-regényből

|

Hirdetés

Simon Toyne új könyve, a The Searcher című regény tévésorozatként is elkészülhet az eOne és Leonardo DiCaprio cége, az Appian Way Productions közös projektjeként.  Ez lenne a két vállalat első közös munkája. A könyv egyébként még meg sem jelent: október 6-án kerül majd fel a könyvesboltok polcaira az Egyesült Államokban a Harper Collins gondozásában.  Toyne regénye egy sorozat első része, melyben a főszereplő, Solomon Creed emlékeit vesztve egy Arizona-i kisvárosban, Redemption-ban találja magát.

SSSSSS

A történet szerint a városlakók éppen egy helyi férfi temetésén vesznek rész, amikor a szertartást egy sivatagba zuhanó repülő szakítja meg. A sheriff azonnal a helyszínre siet, és majdnem elüt egy férfit, akinek se emlékei, se cipője, se személyi igazolványa nincs.  Kilétét illetően az egyetlen nyom egy címke a kabátjában és egy könyv: mindkettőre a Solomon Creed név van felírva.  Amikor felfedezi, hogy hol van, azt hiszi, hogy az aznap reggel eltemetett férfi megmentésére érkezett a városba. Solomon megpróbálja feltárni a saját múltját – amire ugye nem emlékszik – kutatómunkája során pedig felfedezi a város titkait, aminek a helyiek nem túlzottan örülnek…
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.